Producten

Diensten

Balanceren

Balanceren

Wij hechten veel waarde aan comfort en veiligheid tijdens het rijden. Het is daarom noodzakelijk om uw banden in goede staat te houden. Wanneer uw banden optimaal gebalanceerd zijn rijdt u stabieler en wordt slijtage aan de banden beperkt.
 
Repareren

Repareren

Uitlijnen

Uitlijnen

Onze deskundige monteurs beheersen de nieuwste technieken om uw velgen optimaal uit te lijnen. Goede velgen bevorderen de ligging op het wegdek en uw veiligheid. Ons apparatuur zorgt ervoor dat wij goedkoop uw velgen kunnen uitlijnen en snel gebruiksklaar zijn.

Over ons

Transportbedrijven en autobedrijven

Wij begrijpen dat chauffeurs veilig en snel de weg op moeten. Wilt u op ieder moment van de dag geholpen kunnen worden? Transport- en autobedrijven kunnen buiten de openingstijden gebruik maken van onze 24-uur service. Bereik ons op: 06 – 224 604 76
 
Dit nummer is niet beschikbaar voor particulieren.
 
Informatie voor particulieren

Particulieren kunnen snel terecht bij Balde’s Banden Service. Door jarenlange ervaring sturen wij u vertrouwd en veilig op weg. Wij garanderen hoge kwaliteit vakmanschap en service tegen een scherpe prijs.
 
Wilt u direct een afspraak maken? Dit kan eenvoudig online of door te bellen naar 0341- 55 36 04
Over ons

Contact

Heeft u een vraag of wilt u direct een afspraak maken?

U kunt dit eenvoudig online doorgeven. Wij nemen vervolgens contact met u op. U kunt tevens al uw vragen stellen, voordat u een afspraak maakt.

Balde’s Banden Service staat garant voor hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen!